Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Травень » 23

ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» багато років співпрацює з Мелітопольським міським краєзнавчим музеєм, де наші учні з професії «Живописець» проходять виробниче навчання та практику.  А також багато виховних заходів для учнів всіх професій проходить у співпраці та на базі музею.
Цей рік для Мелітопольського музею є знаковим, нашому музею-95. До цієї поважної дати було заплановано та проведено низку цікавих заходів, в деяких з них наш колектив брав активну участь.

Так 13 травня на головній сцені міста пройшло урочисте святкування 95-річчя закладу, глядачами якого стали представники адміністрації нашого училища та педагоги. Від всього педагогічного та учнівського колективу ми подарували музею на згадку сувенір, виготовлений нашими учнями.

18 травня до Міжнародного дня музеїв в самому краєзнавчому музеї відбувся історичний перформанс «Всі таємниці розкриває музей». За час існування музею у ньому змінилося чимало експозицій і кожне покоління городян та гостей міста запам’ятало його по-своєму, і кожна віха історії пройшли перед глядачами у вигляді різноманітних та різножанр ... Читати далі »

Просмотров: 422 | Добавил: Sea | Дата: 23.05.2016 | Комментарии (0)

21 травня в рамках святкування Всесвітнього Дня культурного розмаїття та Дня Європи в Україні на площі Перемоги відбулася соціально-мистецька акція «Гармонія та ритми розмаїття».
До проведення акції педагогів та учнів ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» запросили ініціатори – Соціологічна лабораторія МДПУ ім. Б.Хмельницького. Всі організатори заходу, а це і Дитяча художня школа, і бібліотеки міста, творчі колективи та громадські організації та волонтерські рухи, приготували до цього дня цікаву програму: майстер-класи на ярмарку «Лабораторія добра», виставки та художні акції «Чари барв» та «Мальований стіл», показові виступи творчих колективів, запальні танці та пісні.

Наші учні та педагоги з професії «Живописець» підготували до цього свята виставку кращих робіт учнів та випускників училища минулих років, а також надали всім охочим можливість виявити свої творчі здібності та розфарбувати кольоровими олівцями малюнки-розмальовки. А охочих було багато, і це не тільки малеча - підходили дорослі відвідувачі заходу, матусі та бабусі з дітьми та онуками, які захотіли залишити свій ко ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Добавил: Sea | Дата: 23.05.2016 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія