Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Вересень » 14

У сучасних умовах медіаосвіта молоді стає важливою вимогою демократичного суспільства. 

Враховуючи участь колективу ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» у проекті «Формування готовності учнів загальноосвітніх навчальних закладів до міжкультурної комунікації» особливої актуальності набуває питання обміну досвідом між педагогами та громадськими активістами, представниками мас-медіа з метою підвищення обізнаності учасників навчально-виховного процесу з особливостями формування критичномислячої, соціально активної комунікативної особистості, особливо в контексті підготовки молоді до взаємодії зі складним інформаційним світом, вільного входження юнацтва в полікультурний простір. 

Відповідно до Концепції впровадження медіаосвіти в Україні особливо важливим в умовах сьогодення стає забезпечення готовності педагогічного колективу до розв’язання медіаосвітніх проблем і суперечностей, ознайомлення педагогів з медіаосвітніми інноваціями.

Постійний партнер училища - громадська організація «Мелітопольська волонтерська група «Патріот» спільно з ГО «Ла Страда – Україна» та Центром розвитку «Професіонали» здійснюють декілька важливих соціальних проектів. Так ... Читати далі »

Просмотров: 444 | Добавил: Sea | Дата: 14.09.2016 | Комментарии (0)

13 вересня 2016 за запрошенням громадської організації «Мелітопольська волонтерська група «Патріот» активісти Ради учнівського самоврядування Мелітопольського вищого професійного училища взяли участь в тренінгу «Знайди свій безпечний шлях», який відбувся в ПК ім. Шевченка для студентів, старшокласників, громадських активістів та членів громадських організацій з активною життєвою позицією.

З метою підвищення ефективності роботи щодо протидії такого антисоціального явища, як вербування людей для подальшої експлуатації (трудової, сексуальної та ін.), в нашому училищі проводиться системна робота у співпраці з профільними громадськими організаціями. Цей тренінг було проведено ГО «Мелітопольська волонтерська група «Патріот», Запорізькою громадською організацією "Центр розвитку кар'єри "Професіонали" за ініціюванням ДМГО «Альянс» в партнерстві з Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій («Інша освіта») за методикою «Маршрут безпеки» (Нерубаєва І., Фратола П.).

Методика тренінгу є інтерактивною, включає в себе роботу з великою кількістю яскравих наочних матеріалів та ігор – тобто складний матеріал подається для ... Читати далі »

Просмотров: 418 | Добавил: Sea | Дата: 14.09.2016 | Комментарии (0)

Продовжується співпраця педагогічного колективу ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» з Центром соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького у проекті «Формування готовності учнів загальноосвітніх навчальних закладів до міжкультурної комунікації».

12 вересня заступник директора з навчально-виховної роботи училища була запрошена до участі в інтерактивному засіданні круглого столу за участю Хрисціни Марчук - координатора громадсько-культурної кампанії "Будзьма беларусамі" в Гродненському регіоні республіки Беларусь. Зустріч з представниками громадських організацій, освіти, культури проходила на базі інтеркультурного музею "Кале". 

Під час заходу Хрисціна, з позицій культурного менеджера, розповіла про успішні цікаві проекти, в реалізації яких брала безпосередню участь, поділилась цікавими історіями успішних реалізованих практик громадської кампанії "Будзьма беларусамі", яка направлена на формування в громадянах Білорусії відчуття причетності до власної національної культури та традицій.

Заступник директора з НВР
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
Іванова Н.А.

... Читати далі »

Просмотров: 408 | Добавил: Sea | Дата: 14.09.2016 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія