Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Вересень » 14 » Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» шукали свій безпечний шлях
12:22
Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» шукали свій безпечний шлях

13 вересня 2016 за запрошенням громадської організації «Мелітопольська волонтерська група «Патріот» активісти Ради учнівського самоврядування Мелітопольського вищого професійного училища взяли участь в тренінгу «Знайди свій безпечний шлях», який відбувся в ПК ім. Шевченка для студентів, старшокласників, громадських активістів та членів громадських організацій з активною життєвою позицією.

З метою підвищення ефективності роботи щодо протидії такого антисоціального явища, як вербування людей для подальшої експлуатації (трудової, сексуальної та ін.), в нашому училищі проводиться системна робота у співпраці з профільними громадськими організаціями. Цей тренінг було проведено ГО «Мелітопольська волонтерська група «Патріот», Запорізькою громадською організацією "Центр розвитку кар'єри "Професіонали" за ініціюванням ДМГО «Альянс» в партнерстві з Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій («Інша освіта») за методикою «Маршрут безпеки» (Нерубаєва І., Фратола П.).

Методика тренінгу є інтерактивною, включає в себе роботу з великою кількістю яскравих наочних матеріалів та ігор – тобто складний матеріал подається для молоді в доступній формі і легко засвоюється. Родзинкою методики є те, що вона дозволяє працювати з великою кількістю учасників. Від нашого училища в роботі тренінгу взяли участь першокурсники з професії «Верстатник широкого профілю» Іллін Нікіта та Шаруда Володимир, другокурсниця – голова Ради учнівського самоврядування Бекірова Сусана, та третьокурсниці з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Ібадова Каріна та Ільченко Яна.

Сподіваємось, що матеріал, який було презентовано на тренінгу стане корисним для наших учнів і вони зможуть убезпечити себе та своїх знайомих від такого ганебного явища, як торгівля людьми.

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

              

Переглядів: 420 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія