Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Грудень » 19 » Обмін досвідом з колегами з Литви
12:34
Обмін досвідом з колегами з Литви

15-16 грудня 2016 року у м. Київ відбувся «Фестиваль культурних та освітніх ініціатив» – фінальний захід проекту «Замінимо мури відчиненими вікнами», що реалізовувся громадською організацією «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток»» та інститутом з міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. За запрошенням Науково-методичного центру освіти дорослих МДПУ ім. Б.Хмельницького, який теж приймав участь у реалізації проекту, фестиваль відвідала викладач інформатики ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Однорог Т.В.

Основні питання, що підіймалися на фестивалі стосувалися розвитку освіти дорослих в Україні, становлення та розвитку неформальної освіти, підвищення рівня культури населення шляхом переформатування діяльності культурних інституцій для залучення до них відвідувачів. Власним досвідом та досягненнями в цих напрямах ділилися як вітчизняні, так й іноземні спікери.
Для відвідувачів фестивалю було організовано 10 теоретичних й практичних майстер-класів, 5 з яких мав змогу відвідати кожен учасник за власним вподобанням. Це були й творчі майстерні з створення бук-артів та роботи з тілом і голосом, й дискусійні майданчики з обговорення болючих проблем та обміну досвідом, й воркшопи.

Під час фестивалю Однорог Т.В. мала змогу поспілкуватися з Дангірасом Качинскасом, який є головою Ради неформальної освіти Литви та директором Кейдайняйського освітньо-виробничого центру. Обговорюючи систему професійної в Литві та Україні, з’ясувалось, що вони доволі схожі,  але все ж Україні, ще є до чого прагнути, особливо в напрямку організації навчального процесу. 

Викладач інформатики
Т.В. Однорог

         

Переглядів: 698 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія