Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Твій День кар’єри
10:44
Твій День кар’єри

Молодіжний центр працевлаштування спільно із Міністерством молоді та спорту України, Місцевим центром занятості населення, Обласними молодіжними центрами праці проводить Всеукраїнський проект "ДЕНЬ КАР’ЄРИ / PROFIT DAY". Даний проект – це цикл заходів, які охоплюватимуть більше, як 15 областей України і поєднають у собі ярмарки вакансій, тренінги від провідних роботодавців та виставки всеукраїнських та регіональних компаній. Основною цільовою аудиторією проекту є молодь та внутрішньо переміщені особи.

З метою провадження ефективного механізму налагодження діалогу між роботодавцями та молоддю, сприяння реалізації  Всеукраїнського проекту "ДЕНЬ КАР’ЄРИ / PROFIT DAY" в місті Мелітополі 21 жовтня 2016 року учні ДНЗ "Мелітопольське ВПУ" у супроводі заступника директора з навчально-виробничої роботи Сєрової М.М. прийняли участь у вказаному проекті, який пройшов на базі Університету "Україна". Учні випускних груп з професій "Верстатник широкого профілю", "Перукар (перукар-модельєр), "Живописець", "Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)" відвідали виставку ВУЗів м. Мелітополя на якій представники Вищих навчальних закладів спілкувалися з кожним, рекламуючи свій навчальний заклад. Від представників Мелітопольського міського центру зайнятості майбутні випускники дізналися про основні складові побудови успішної кар’єри, технологію пошуку роботи, взяли участь у майстер-класі з написання резюме, яке потім змогли надати роботодавцям найбільших підприємств міста Мелітополя та нашого регіону.

Значення заходу важко переоцінити, адже учні та їхні майбутні роботодавці мали можливість спілкуватися напряму, без посередників. Всі учасники зустрічі отримали позитивні враження.


Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Сєрова М.М.

          

Переглядів: 475 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія