Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 8 » Зупинимо насильство в сім’ї
16:32
Зупинимо насильство в сім’ї

Прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування, і коли насильство чиниться поруч з нами, у нас в домі, в училищі, на вулиці, на роботі, ми можемо зупинити його.

З метою первинної профілактики проявів насильства, формування толерантного ставлення до іншої людини 8 грудня в рамках співпраці ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» з Мелітопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено лекційно-тренінгове заняття «Зупинимо насильство разом».

В ході заняття спеціаліст Центру Юлія Прутських з метою підвищення поінформованості учнівської молоді міста розповіла про сутність жорстокого поводження з членами сімей, особливо, дітьми, його види, прояви та можливі шляхи запобігання приниженню людської гідності.

Дітям було наголошено про те, що першим кроком до подолання проблеми насильства в родині має стати її усвідомлення, як суспільством в цілому, так і кожним окремим громадянином, членом сім’ї. Кожен з нас має сказати "Стоп!" насильству у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному – і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.


                            Заступник директора з НВР
                            ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
Іванова Н.А.

  

Переглядів: 442 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія