Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 »

Поздравлявляем учеников, мастеров и выпускников профессии "Парикмахер (парикмахер-модельер)" с профессиональным праздником!

Парикмахер — ты творец,
Труд твой очень необычный,
И не художник ты, и не кузнец,
Но работу делаешь отлично.

Даришь людям настроение,
Знаешь, что такое мода, тренд,
Следишь, чтоб было стиля соблюдение,
Чтоб был всегда доволен твой клиент.

Пожелаем, чтоб не делал ты ошибки,
Стриг ты так, чтоб нравилось всем-всем,
Окружали чаще чтоб тебя улыбки,
Не встречал ты чтобы грусть совсем.

Просмотров: 509 | Добавил: Sea | Дата: 13.03.2015 | Комментарии (0)

6 березня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня під символічною назвою «Жінки, так схожі на весну!». Концерт було підготовлено учнями всіх курсів, які відвідують гуртки художньої самодіяльності нашого училища. Учасники концерту яскравими вокальними та хореографічними номерами, щирими віршами зізнавались в любові до своїх матусь та вчителів, коханих дівчат та просто до своїх близьких, раділи разом весні та сонцю, дарували присутнім усмішки та хороший настрій.

Найактивнішими учасниками концерту були вокалісти І та ІІ курсів з професії «Перукар (перукар-модельєр)» - 17 групи Енговатова Кристина та Хохлова Анастасія, 27 групи – Романько Аліна, незмінний учасник всіх училищних культурно-масових заходів учень 21 групи з професії «Верстатник широкого профілю» – Блокітін Олег з виконанням авторського твору. Найщиріші слова віршів про маму всім присутнім матусям подарувала учениця 17 групи Антоніна Костинська. Своє чарівне мистецтво п ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Добавил: Sea | Дата: 10.03.2015 | Комментарии (0)

25 лютого учениці нашого училища, які здобувають професію «Перукар (перукар-модельєр)», взяли участь в 3-му етапі Всеукраїнського Чемпіонату з колористики «Estel color», що проходить в рамках ХІІІ Міжнародного фестивалю «Кришталевий янгол» серед студентів спеціалізованих навчальних закладів. Так, в цей день на базі Мелітопольського будівельного центру ПТО учні 37 групи Щербак Анастасія і Улибіна Ольга та 27 групи Кваснікова Аліна, Порванова Ніна, Сафонова Катерина разом зі своїми моделями (ученицями І та ІІ курсів) взяли участь в семінарі «Колористика», де кожен учасник разом з технологом Estel Professional підібрав індивідуальний коктейль та виконав фарбування професійними барвниками.

На ... Читати далі »

Просмотров: 1077 | Добавил: Sea | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)

27 лютого 2015 року учні другого курсу навчання після 9 класу з професії «Верстатник широкого профілю» «подолали» перший ступінь оволодіння професією - захистили курсові роботи на встановлення 2 розряду. У своїх роботах вони розробили технологічні процеси виготовлення деталей, які захищали перед кваліфікаційною комісією. Всім присвоєно 2 - й розряд верстатника широкого профілю.

Деякі хлопці прийшли в училище, не маючи ні найменшого уявлення про обробку матеріалів на металорізальних верстатах. Інші, навпаки, підготовлені, які вирішили продовжити династії батьків і стати фахівцями в галузі машинобудування. До моменту захисту курсових робіт хлопці здобували теоретичні знання в аудиторіях, підкріплювали практикою їх у майстернях училища, потім на підприємствах міста, і як підсумок гідно пройшли це випробування. Всі відповідально віднеслися до поставленого завдання тому такий  результат: вісім чоловік з групи захистилися на високому рівні, шість на достатньому, якість знань по г ... Читати далі »

Просмотров: 543 | Добавил: Sea | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)

Ця виставка є І етапом Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужитковго та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Виставка проводиться щорічно (І тур в училищі протягом березня), до участі запрошуються учні віком до 18 років. Від кожної групи необхідно надати мінімум 1 експонат у кожному розділі. На виставку надаються експонати за такими розділами та різновидами мистецтва:

1. Декоративно-ужиткове мистецтво з його різновидами:

художнє різблення по дереву; гончарство та художня кераміка;
художнє плетіння, ткацтво в’язання спицями, гачком
витинання художня вишивка
народна лялька м’яка іграшка
вироби з тіста вироби з шкіри
декоративний розпис, народний живопис бісероплетіння
паперова пластика та оригамі вироби з соломки
ізонитка лозоплетіння
вироби з природних матеріалів інші техніки виконання

2. Писанкарство

крапанки дряпанки
трав’янки мальованки
... Читати далі »

Просмотров: 455 | Добавил: Sea | Дата: 27.02.2015 | Комментарии (0)

Перебуваючи в Києві, не можна оминути своєю увагою його серце – майдан Незалежності та Хрещатик. Раніше, це було привітне і радісне місце, але сьогодні кожен куточок майдану та Хрещатика нагадує буремні події минулого року. В різних місцях можна зустріти фото загиблих та лампадки, що лежать на тротуарах, газонах та клумбах, а подекуди навіть «алтарі», що викладені з бруківки посеред дороги і всі ці місця вкриті живими квітами…

З 18 по 22 лютого 2015 року вся Україна вшановувала пам’ять Героїв Небесної Сотні, саме на ці дні й припало моє відрядження до Києва. Важко описати свої враження та відчуття, коли відвідуєш місця, де минулог ... Читати далі »

Просмотров: 774 | Добавил: Sea | Дата: 24.02.2015 | Комментарии (3)

21 лютого 2015 року в школі села Новобогданівка Мелітопольського району відбулися змагання з настільного тенісу серед селищних команд Мелітопольського району у складі двох чоловіків та однієї дівчини. Прекрасну частину команди села Терпіння представляла учениця І курсу нашого училища з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Суворова Тетяна.

Тетяна ще на етапі підготовки до змагань була налаштована дуже оптимістично і вірила у свою перемогу. З 6 проведених ігор всі 12 партій підкорилися нашій спортсменці і в результаті Тетяна стала переможницею змагань в особистій першості серед дівчат та допомогла своїй команді вибороти І переможне місце в командних змаганнях. Ця перемога була не лише дуже важлива для самих спортсменів, а майже «історичною» - це перших такий успіх села Терпіння за 28 років проведення змагань!

... Читати далі »

Просмотров: 454 | Добавил: Sea | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (1)

Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» мають активну життєву позицію. Багато з них беруть участь у роботі Ради учнівського самоврядування, є членами громадських організацій, творчих спілок та колективів художньої самодіяльності. А деякі з них ще додатково надають посильну допомогу тим, хто її більш за все потребує – стають волонтерами.

Так, учениці першого та другого курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Абакумова Дар’я та Порванова Ніна проходять навчання в «Школі волонтерів», яка проводиться Мелітопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 17.12.2014 по 05.05.2015.

< ... Читати далі »
Просмотров: 484 | Добавил: Sea | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

18-20 лютого 2015 року Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) провели ІІ етап ХІV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2015», що проходив у м. Київ. До участі в чемпіонаті була  запрошена учениця 37 групи з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Алексашина Юлія зі своєю роботою - електронний навчальний посібник «Ще не вмерли України і слава, і воля…». Посібник містить опис державної символіки України та інформацію про її історію та значення. 

На створення цієї роботи Юлію надихнула тема патріотичного виховання, над якою працює училище та те, що 4 березня 2015 року Україна святкуватиме 200-річчя з дня народження автора музики державного гімну України, Михайла Вербицького.

... Читати далі »

Просмотров: 533 | Добавил: Sea | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

20 лютого 2015 року в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» з метою увічнення великої людської, громадянської та національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, гідного вшанування пам’яті загиблих Героїв, навчальний день було розпочато з урочистої лінійки, присвяченої Дню Героїв Небесної Сотні, які відділи своє життя під час Революції Гідності.

На лінійці учням було ще раз нагадано про масові акції громадянського протесту у листопаді 2013 – лютому 2014 року та про їх учасників. На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України учні та викладачі вклонили голови на хвилині мовчання. Всіх присутніх було запрошено на мітинг-реквієм, який відбудеться 20 лютого 2015 на пл. Премоги біля пам’ятника Т.Г.Шевченку о 17.00.

А в неділю 22 лютого о 13.00 всі активні учні - члени Ради учнівського самоврядування запрошені на міський благодійний ярмарок "Создай победу своими руками" на ... Читати далі »

Просмотров: 467 | Добавил: Sea | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія